Tapas/voorgerechten
Tod nam pla (12euro)
Thaise viskoekjes met rode curry, limoen en koriander geserveerd met een huisgemaakte zoetzure saus
Bastilla van duif (19euro)
Krokant filodeeg gevuld met duif, bulgur, amandelen en dadels
Kaaskrokketten met Oud Brugge (12euro)
Bitterballen met bruine Leffe (12euro)
Marokkaanse patties(12euro)
lamsgehaktballetjes met munt en kaneel geserveerd met kruidige yoghurtsaus
Dagsoep (5euro)
Tulang Iga Babi (12euro)
traaggegaarde ribbetjes op Indonesische wijze met gember, ketjap en mangochutney
Camembert uit de oven (12euro)
Warme camembert met salie en honing geserveerd met brood
Hoofdgerechten
Gevulde portobello – veggie (16euro)
Portobello gevuld met geitenkaas en rozemarijn, geserveerd met ravioli met ricotta en bospaddestoelen en botersausje met spinazie, honing en citroen
Paneer Curry (19euro)
Indische vegetarische groentencurry met pompoen, zoete aardappel, sugar snaps, verse spinazie en gefrituurde paneerkaas (zachte indische kaas van koemelk)
Ragout Cinguale (27euro)
Ragout van everzwijn met rode wijn, appel en salie geserveerd met linguini
Gevulde kwartel (25euro)
Kwartel met gehakt, ui, rozemarijn, rozijntjes … geserveerd met stoemp van savooikool, rode kool, knolselder en cognacsaus met oesterzwammen
Pulled pork (20euro)
Traag gegaarde varkensschouder in whisky en rozemarijnsaus met hete bliksem van aardappel en rabarber
Stoofvlees met friet (22euro)
Onze Belgische klassieker klaargemaakt met Vlaamsche Leeuw bier geserveerd met frietjes gebakken in ossevet en verse mayonaise
Filet Pur (32euro)
Ierse filet pur met saus naar keuze, frietjes, salade en mayonaise
-
Bearnaise
-
Peppersaus
-
kruidenboter
-
Onder Den Toren (champignon, whiskey en dragon)
-
Rode porto met salie en honing
Luikse ballen (20euro)
Gevulde gehaktballen met zwarte pens, Luikse saus van spek en ui geserveerd met puree en gecarameliseerde wortels. Kan ook met frietjes of kroketten.
Vol au vent (22euro)
Malse stukjes kip, gehaktballetjes en champignons in romige saus met citroen en rozemarijn. Geserveerd met frietjes, kroketten of puree.
ODT Burger (17euro)
Gegrilde rundsburger tussen brioche broodje met oesterzwammen, roquefort, pepersaus, verse frieten en mayonaise
Gegrilde zalm met risotto (28euro)
Op vel gegrilde zalm met citroen en honing geserveerd met een smeuige risotto van spinazie en witte wijn.
De risotto kan ook als vegetarisch gerecht worden geserveerd met gegrilde groenten en basilicum (20euro)
Fish & Chips (22euro)
Lengfilet in een krokante korst van Hoegaarden en kruiden geserveerd met huisgemaakte tartaar, erwtenpuree met munt en potato