Meat it 

and beat it! 

Vanaf heden zijn we ook geopend op dinsdagavond met een nieuw concept.

Iedere dinsdag selecteren wij een heer/lijk stuk vlees van superieure kwaliteit.

Dit wordt op speciale wijze bereid met aangepaste gerechtjes.

Voor- en hoofdgerecht :  dagprijs tussen 30euro en 45euro

Dinsdag 15/6

Thaise kipkroketjes

Simmental Ribeye 

gegrilde asperges

caponata

frietjes en mayo 

45euro

 

 

Dinsdag 22/6

 

Australian beer pies 

 

Holsteiner cote a l'os 

peperroom

oesterzwammen met look en bladpeterselie ​

crispy salad

frietjes en mayo 

40euro 

Dinsdag 29/6

Matrabak - gevuld hapje met lamsgehakt en kruiden 

Boston Butt (soort pulled pork) 

 Likkie Lakkie 

gecarameliseerde groenten 

hete bliksem met rabaraber

30euro 

Dinsdag 6/7

zalmtartaar

Black Angus filet pur 

Vleesjus met Guinness bier 

tarte tatin van wortel, ui  en tijm 

gepofte aardappel in zoutkorst 

45euro 

Dinsdag 13/7

Chili shrimps 

Char Siu

(rood geroosterd varkensvlees op Chinese wijze)

aubergines Sichuan style 

Kung Pao groentjes

Noedels met "kruipende mieren" 

39euro 

Dinsdag 20/7

 Empanada's met kip 

Rubia Gallega dunne lende 

portosaus met salie

Gegrilde groenten

verse frietjes met mayo 

45euro 

Dinsdag 3/8

Enchiladas de pescado

Argentijnse picanha

chimichurri 

Elote asado (gegrilde maiskolven) 

tomatensalade

frietjes op Argentijnse wijze 

40euro 

Dinsdag 10/8

Carpaccio van Sint Jacobsvruchten

Secreto Iberico

aardappeltjes uit de oven met rozemarijn

groentengratin 

gremolata 

45euro 

dinsdag 24/8

Bric met tonijn 

Australische tomahawk

dry rub 

bourbonsaus met rozemarijn

coconut creek van groenten

potato wedges met Dijonnaise 

42euro